image
Foto estudi

Un equip multidisciplinari altament capacitat en el desenvolupament integral de projetes d’arquitectura.

Modernitat aplicada al concepte elemental de la bona arquitectura

Arq(i)tec conjuga en tots els seus projectes la tecnologia més avançada al servei de la construcció i el disseny més actual, amb el paràmetres bàsics que, des de temps immemorables, han definit el concepte d’arquitectura. El resultat son construccions sòl·lides, pràctiques i amb una cuidada estètica d’acord amb les tendències de l’actualitat.

Marco Lucio Vitrubio (segle I), autor de “Los diez libros de la arquitectura”, és encara avuí per a Arq(i)tec una referència a l’hora de definir el concepte bàsic d’arquitectura. Vitrubio diu en un paràgraf del seu llibre primer que “les construccions han d’aconseguir seguretat, utilitat i bellesa. S’aconseguirà la seguretat quan els fonaments s’enfonsin sòl·lidament i quan l’elecció del material es faci a consciència sense restringir despeses.

La utilitat s’aconsegueix mitjançant la correcta disposició de les parts d’un edifici, de manera que no siguin cap obstacle, juntament amb una apropiada distribució –segons les seves pròpies característiques y necessitats- orientades de la manera més convenient. Obtindrem bellesa quan l’aspecte sigui agradable i esmerat, quan una adequada proporció de les seves parts plasmin la teoria de la simetria”.

En aquest sentit, Joan S. Surís, gerent d’ Arq(i)tec afirma que “un edifici no és una escultura, que es crea per a esser admirada. Els edificis i vivendes han de ser estèticament atractius, però davant de tot han de ser habitables i per tant han de ser construïts partint d’unes premisses que avalin el seu caràcter pràctic i la seva funcionalitat. En l’arquitectura, el disseny per el disseny em sembla un error”.

Equip Arq(i)tec Surís Associats

Arq.Tec Suris Associats SLP, és una empresa d'arquitectura que es va crear l'any 1992. La voluntat d'aquesta empresa es portar el seu projecte des de la idea inicial fins a la realització final del projecte, que és el que s'entén per un projecte CLAUS EN MÀ.

Quan vostès vulguin fer-se una vivenda, reformar un edifici, generar una promoció o qualsevol de les variants que presenta el món de la construcció, confiï en Arq.Tec. La nostra experiència i professionalitat farà que el seu projecte sigui viable, buscant sempre les millors solucions i la millor relació qualitat preu.

Vostè només cal que tingui un interlocutor, Arq.Tec. Nosaltres ens ocuparem de tot: de la primera idea, de l'assessorament per l'adquisició del solar, dels tràmits a l'ajuntament, i de la realització i execució del projecte.
La nostra fita és que la seva màxima preocupació només sigui la de gaudir del producte ja acabat.

Els nostres serveis engloben:

Arq(i)tec Surís Associats - Arquitectes
Anagrama* Disseny