image

Hotel Barcelona Catedral****

Població:
Barcelona (Barcelona)
Propietari:
Hotel Catedral, SL
Data Construcció:
Projecte i Obra: 2004-2007
Total superfície construida:
6.862,13m2

La localització exacta del solar és en el Casc Antic de la Ciutat de Barcelona, a la cruïlla entre el c/ Sagristans n.2-6 i c/ Capellans n.4, a tocar de la plaça de la Catedral. La parcel·la confronta al carrer Sagristans amb l’Hotel Colon de planta baixa més cinc i al carrer dels Capellans amb un edifici de planta baixa més quatre. En front del carrer Sagristans la parcel·la de referència dóna, en part, a través de vial a una zona verda i en front del carrer dels Capellans dona a través del vial a l’edifici del COAC. El solar ocupa una superfície de 916,70 m2, en forma de rectangle irregular d’aproximadament 20 mts x 46 mts.

L’objectiu del projecte és la construcció d’un Hotel de 4 estrelles, amb la millor conjunció entre la funcionalitat, la rendibilitat i l’estètica.

Tenint amb conte que esta en un indret molt peculiar, s’ha intentat crear un edifici que tanqui la cantonada que quedava d’aquesta illa, molt consolidada per edificis de principi del segle XX. Procurant que amb una personalitat pròpia i un tractament formal actual, l’hotel no generi estridències innecessàries en aquest indret.

Arq(i)tec Surís Associats - Arquitectes
Anagrama* Disseny